Кам'янка для сауни виконана у вигляді жорсткого металевого корпусу всередині якого розташовано кілька нагрівальних елементів, між якими закладаються камені для лазні. Електрокам'янки для сауни не потребують паливі, тільки в електроенергії. Нагрівальні елемент (тени) нагрівають камінь (жадеїт, талькохлорит, діабаз) до високої температури, і прогрівають повітря в парному приміщенні. Плеснув невелику кількість води на камені для сауни утворюється м'який насичений пар. Всі моделі від будь-якого виробника оснащені вбудованим або виносним блоками управління, що дає можливість регулювати температурний режим з точністю до одного градуса, а також програмувати час включення кам'янки.

Електрокам'янка для лазні і сауни - це ні що інше, як банна піч нового покоління

Для установки електрокам'янки для сауни у себе в квартирі немає необхідності бігати по інстанціях і брати спеціальні дозволи, що необхідно було б зробити при монтажі дров'яної печі в доступних для цього квартирах. При виборі електрокам'янки для лазні і сауни зверніть увагу на підключення до електромережі - 220В і 380В, не всі приміщення мають можливість підведення трифазної мережі.

Компанія «Термікс Україна» за свій багаторічний досвід будівництва саун під ключ має великий вибір готових і оригінальних проектів, які ми із задоволенням встановимо у вас вдома. Ми поставляємо на територію України краще обладнання для саун зарубіжного виробництва, що дає нам можливість гарантувати справність його роботи. Електрокам'янки торгової марки Helo мають широкий асортиментний ряд і велика кількість моделей, здатних задовольнити будь-які вимоги. Продукція торгової марки знайшла широку популярність в більш ніж 70 країнах світу.