Нуль цілих нуль десятих формальдегідів

Асортимент декоративних дерев'яних панелей у RoHol великий, але продукція для саун з'явилася не так давно: в 2009 році, у вигляді лінійки шпонированной фанери SaunaPly. І вона відразу завоювала визнання у експертів! В основі конструкції лежить деревина сейби (тропічне дерево з Африки та Південної Америки) - вона волого-і термостійка. З тильного боку вона закрита шпоном з тополі, з лицьової - шпоном з цінного дерева. А головне: для склеювання фанери застосовується клей, в якому відсутні формальдегіди. Завдяки цьому складу, розробленим фахівцями RoHol, матеріал не виділяє абсолютно ніяких шкідливих речовин при нагріванні навіть до 120 ° C! Тому з такими панелями ви будете впевнені, що в сауні у вас чиста і здорова атмосфера.

Преміум-рівень своєї продукції в австрійській компанії доводять не тільки її екологічністю

Дерево з усього світу

 Панелі для лазні SaunaPly, напевно, мають і багато переваг:

  • Висока якість. Вся продукція у RoHol випускається виключно на рідному підприємстві в Австрії. При цьому його автоматизація виробництва дуже помірна: «там, де це має сенс», як підкреслює компанія. Але в інших випадках це справжній хенд-мейд: ручна праця, де кожен з майстрів особисто відповідальний за результат своєї роботи з деревом.
  • Різноманітний дизайн. Клен, бамбук, береза, сосна, бубінга, тик, вишня, кедр, тсуга, горіх, ебенове дерево, тис, дуб, ясен, евкаліпт, ялина, тигрове дерево, іроко, каштан, махагоні, модрина, венге, палісандр, зебрано, оливкове дерево,.д. - доступно понад 100 сортів дерева лицьовій панелі! Причому вони можуть мати і різну текстуру.
  • Безліч модифікацій. Асортимент фанери SaunaPly широкий ще і в розмірних версіях. Довжина панелей для сауни завжди однакова: 2500 мм. А їх ширина і товщина можуть коливатися в широкому діапазоні. Перша досягає 1250 або 1830 мм, а друга на вибір становить 13, 16, 18, 26, 30 і 39 мм - або ж можлива будь-яка інша за окремим запитом!

А щоб отримати привабливі умови покупки шпонованої фанери для лазень і саун від RoHol і високий рівень сервісу, варто замовити такі матеріали в інтернет-магазині «Термікс Україна». Адже у нас на вас чекають оптимальні ціни на всю продукцію, зручне оформлення покупки, швидка доставка по Україні і, звичайно, гарантовану якість товарів. Звертайтеся в нашу компанію - і з нашою допомогою ваша парна отримає надійну і елегантну обробку для стін і стелі Made in Austria!