Задоволення від відвідування грамотно спроектованої і якісно облаштованої парної можна зіпсувати якимись в своїй суті дрібницями: незручною шайкою, маленьким відром-водоспадом або ж просто термометром з поганою графікою. Але подібних проблем неважко уникнути, якщо звернути увагу на аксесуари для бань торгової марки Greus. З ними вашому відпочинку в парній ніщо не завадить! 

Всім відома приказка про бочку меду і ложку дьогтю, як найкраще підходить для пояснення важливості зваженого, серйозного підходу до вибору аксесуарів для російської лазні або фінської сауни

Які аксесуари доступні під цією маркою?

Асортимент продукції Greus постійно розширюється і вже включає цілий ряд товарів, найбільш затребуваних для російської лазні або фінської сауни:

Шайки для лазні. В даний момент доступно кілька модифікацій такої ємності для обливання водою, запарювання віника або заготовки води для поливу розпалених каменів. Вони відрізняються матеріалами (сосна, кедр і їх комбінація), комплектністю (одна шайка або ж в наборі з черпаком) і дизайном. Обсяг при цьому ідентичний - оптимальні 4 л.

Запарник для віника.Ця лінійка банних аксесуарів бренду Greus на даний момент включає в себе одну модель. Обсяг такого запарника досягає 23 л, чого вистачить для заготівлі навіть по-справжньому великого віника. Виготовлений цей аксесуар з класичної світлої сосни і поставляється в комплекті зі зручним черпаком.

Відро-водоспад.Як і у випадку з запарники, цей елемент лазні або сауни випускається поки що в єдиній модифікації. Хоча, треба визнати, і вона цілком універсальна, тому що підійде для самих різних умов. Таке відро-водоспад відмінно допоможе освіжитися всьому тілу після банних процедур.

Термогігрометри.Для контролю температури і вологості повітря лазні в Greus пропонують кілька моделей суміщених механізмів. Між собою вони відрізняються пристроєм (один циферблат або пара), розмірами і оздобленням (кедр і його комбінації з сосною). А доповнити такі аксесуари можна за допомогою пісочного годинника на 15 хвилин.

Які переваги продукції Greus?

Всі згадані аксесуари для бань і саун від торгової марки Greus об'єднють ті ж самі плюси, які роблять їх покупку раціональною.