З чим у вас асоціюється море? Ласкаві хвилі, пляж, сонце, розслаблений відпочинок - все це цілком очевидні і очікувані варіанти. Але напевно багато хто з тих, хто читає ці рядки згадали ще і абсолютно особливий морське повітря. Воно просякнуте сіллю і володіє характерним ароматом, а головне - дуже корисне для нашого організму і допомагає в боротьбі з багатьма захворюваннями . Однак в наш час вже зовсім не обов'язково відправлятися на курорт, щоб отримати свою порцію такої атмосфери - її можливо легко створити в парній зі станцією дозування «Сольдоз»!

Навіщо потрібно таке обладнання?

Ключова мета  станції - створення з готового сольового розчину дрібнодисперсної суспензії, по суті безлічі найдрібніших крапельок. Цей пристрій зазвичай підключають до парогенератору, щоб насичувати розпорошеним розчином солі пар. Що це дає на практиці?

За рахунок цього повітря парної стає максимально схожим за своїми властивостями з морським. Він ароматний, приємний, що дозволяє розслабитися і одночасно тонізуючий, що надає сил і бадьорості після відвідування хамаму. Найважливіше інше. Вдихання збагаченого сіллю пара в цілому зміцнить імунітет людини і дозволить впоратися з багатьма проблемами організму (перш за все: органів дихання).

Станцією дозування називають спеціальний апарат, який встановлюють в хаммаме або сауні

Чому вам варто звернути увагу саме на «Сольдоз»?

Вибір сольових станцій дозування для бань на українському ринку не такий і малий. Тому підібрати оптимальне обладнання, на перший погляд, нелегко. Однак це вірно в одному випадку: якщо ви не знаєте про модель «Сольдоз». Адже за своїми характеристиками ця установка помітно виділяється серед конкурентів :

  • Висока ефективність. Дана сольова станція має потужність 400 Вт. Цього достатньо для тривалої безперервної роботи і дозволяє розпорошувати в повітря до 3,2 л розчину солі на годину. Завдяки цьому в вашому хаммаме буде стабільний і комфортний «морський мікроклімат» в будь-якій ситуації - і з мінімальним енергоспоживанням.
  • Безпека. Конструкцію станції «Сольдоз» відрізняють продумані в дрібницях рішення. Тому вона надійна і не підведе вас. При цьому ви можете не переживати за гігієнічність апаратури. У неї є особлива програма дезінфекції ключових елементів, що гарантує вам чистоту - вся система буде стерильна під час її використання.
  • Зручність експлуатації. Працювати зі станцією дозування «Сольдоз» дуже легко і просто. Управління елементарне, при цьому передбачена кнопка для дистанційного запуску розпилення сольового пара, яку ви зможете встановити безпосередньо у хамам. Також варто відзначити те, що обслуговування обладнання теж не відніме багато часу і сил.
  • Універсальність. Поєднання високої віддачі пристрою, його компактного розміру й живлення від стандартної мережі на 220 В дозволяють застосовувати його в самих різних умовах: від невеликих приватних парних в заміському будинку і до комерційних об'єктів, на зразок великих SPA-салонів. Дана сольова станція буде доречна в будь-якій подібній обстановці.
  • Вигідна ціна. Самі по собі установки для дозованого розпилення в хаммамі розчину солі не є дешевою технікою, це треба визнати. Але «Сольдоз» має привабливу на тлі конкурентів вартість. Так, в каталозі інтернет-магазину «Termix Україна» його ціна на момент підготовки статті становить 48 тисяч гривень.

Втім, вибір даного обладнання для лазні в компанії «Termix Україна» виправданий не тільки завдяки розумним прайсам. Також до переваг замовлення в нашому магазині відноситься якісний сервіс. Він виражається в можливості вибору різних способів оплати, безкоштовної доставки по Україні і довгої гарантії на сольові станції «Сольдоз». Тому працювати з нами зручно для вас - переконайтеся в цьому самі прямо зараз!

P.S. Важливо відзначити, що інсталяція станції дозування допустима тільки в тому випадку, якщо використовуються в обробці вашого хамаму матеріали стійкі до регулярного впливу сольового розчину і не зіпсуються від роботи даного обладнання. При цьому ще варто пам'ятати, що заливати в «Сольдоз» можливо виключно чистий 5-відсотковий розчин.