Жадеїт для лазні натуральний природний матеріал, який використовують в якості каменю-наповнювача для електричних печей. Камінь для сауни такого призначення буває двох видів: шліфований жадеїт і колотий жадеїт. Перший нагадує велику, обкатану морську гальку і є більш красивим за рахунок якісної обробки. Колотий жадеіт завдяки нерівній поверхні має велику площу для контакту з водою. Що забезпечує різке збільшення кількості пари при контакті розпеченого каменю для лазні з водою. Галтований (шліфований) камінь для сауни набагато привабливіший колотого і широко застосовується в саунах. Жадеїт купити зручніше в пластиковому відрі вагою 10 кг. Таке фасування забезпечує максимально зручне транспортування. Крім того саме так жадеїт фасується виробником.

Компанії-постачальники каменю для лазні часто пропоную купити жадеітовий одяг для парної. Це сукупність тканинних елементів зі вставками мінералів. За рахунок контакту теплого каменю зі шкірою людини, процес прогрівання організму проходить більш інтенсивно завдяки граням жадеітовой крихти відбувається масаж, який допомагає зняти втому і розслабити м'язи. Жадеїтові накладки слід носити не менше 2-х годин на день протягом 2-х тижнів. Якщо жадеїт купити, то він допоможе вам позбавиться від багатьох хронічних захворювань. При нагріванні каменю для лазні звільняються іони міді, срібла, цинку і ін. , які вбираються в організм і благотворно впливають на людину. При попаданні води на розігрітий жадеїт для лазні на поверхні утворюється метакремнієва кислота. Вона має антисептичну дію за рахунок звільнення молекул срібла. Використовувати в парній за бажанням.

Жадеїт для сауни - найкращий природний камінь-наповнювач для печі-кам'янки.

Жадеїт купити можна в спеціалізованих магазинах. Слід зазначити, що тільки натуральний жадеїт для сауни володіє всіма необхідними корисними властивостями. У зв'язку з великою кількістю підробок на ринку України, рекомендується купувати мінерал тільки у офіційних представників. Компанія «Termix Україна» гарантує якість своєї продукції і завжди може підтвердити свої слова сертифікатами якості.

Камінь не розколюється при інтенсивному нагріванні, довго зберігає тепло, іонізує повітря і воду і не втрачає своїх властивостей більше п'яти років використання. Купівля жадеїта для лазні здійснюється в офісі нашої крмпаніі з доставкою по всій країні. Купити камінь для лазні ви можете у представників компанії «Termix Україна» по всій території України.