Якщо театр починається з вішалки, то лазня або сауна - з дверей?  Жарти жартами, але в цьому є частка правди: двері в парну залишає найперше враження про відвідування цього місця. Тому такий елемент повинен бути привабливим і зручним, а також надійним, що забезпечує високий комфорт під час відпочинку і, звичайно, доступним. І всім цим характеристикам відповідають скляні двері виробництва української компанії GREUS. 

8 ключових переваг даних дверей для лазні і сауни

  1. Елегантний дизайн. Будь-які скляні двері GREUS стануть справжньою родзинкою в оформленні вашої парної. Причому на цей ефект спрацює кілька факторів. По-перше, у скла вишуканий бронзовий відтінок. По-друге, короб покритий 5-міліметрової липової ламеллю, що приховує зрощений брус і робить вигляд лаконічнішим. По-третє, доповнить образ стильна хромована фурнітура датської компанії Siso Denmark.
  2. Міцне скло. Побоювання, що скляні двері відрізняються крихкістю і недовговічністю, у випадку з продукцією компанії GREUS ви зможете відкинути в сторону. Адже в основі тут лежить загартоване скло товщиною в 8 мм. Воно не боїться ударів і на ньому не з'являться відколи або тріщини при повсякденному використанні. До того ж дане скло спокійно витримує температуру від -60 ° С до 300 ° С - більш ніж достатньо для будь-якої сауни.
  3. Якісна деревина. Для виробництва дверних коробів в GREUS  застосовують спеціальним чином зрощений і склеєний брус з липи. Дерево для цього береться особливе: ретельно відсортоване на предмет недоліків і висушене до рівня вологості в 8%. Завдяки цим моментам дерев'яний короб не тріскаться, його не поведе і не покоробить через перепади температури і великої кількості пари, характерних для лазень.
  4. Високий комфорт. Часом можна почути, що двері зі скла не може забезпечити комфортні умови в парній. Однак у GREUS конструкція продумана. По периметру в коробі передбачений термостійкий, що витримує до 150 ° С, силіконовий ущільнювач - це виключає теплові втрати. При цьому поріг відсутній, що в свою чергу забезпечує додатковий приплив повітря і покращує вентиляцію в лазні або сауні.
  5. Зручність при експлуатації. Використовувати двері, що випускаються на ринок цією компанією, дуже легко і просто, їх відкриття і закриття у вас не викличуть ніяких проблем. З одного боку, вони оснащені широкою і зручною горизонтальною ручкою з липи, яка не обпече руку навіть в найжаркішій парній. З іншого, фіксація дверей дуже надійна - за рахунок регульованої роликової засувки на її коробі.
  6. Простота монтажу. Установка/замовлення скляних дверей від GREUS в сауні або лазні потребує від вас мінімум зусиль і часу. Конструкція короба шириною 90 мм спрощена, і всі необхідні для інсталяції деталі йдуть в комплекті. Відзначимо і універсальність дверей: її можна змонтувати для відкриття і направо, і наліво. Для цього потрібно всього лише перекрутити верхню планку і перевернути полотно.
  7. Великий вибір. Широкий асортимент дверей GREUS для сауни і лазні дозволить вам підібрати оптимальний саме для ваших умов або бажань варіант. Всього є три розмірних модифікації з наступними габаритами: 70х190 см, 70х200 см або 80х200 см. А що ж стосується дизайну, то можна вибрати двері як з традиційним прозорим склом, так і з стильним  ефектним матовим.
  8. Вигідна ціна. Скляні двері - задоволення не з дешевих. Але не у випадку з компанією GREUS. За рахунок виробництва в Україні вартість на всю продукцію фірми привабливіша, ніж у аналогів з Європи. Якщо, наприклад, порівняти ціни таких дверей зі схожими за розмірами і характером обробки скла дверима естонської марки Saunax, вони виявляться нижче в 1,5-2 рази - при цьому якість схожа!

Все це зробить покупку для власної лазні або сауни скляних дверей під брендом GREUS максимально раціональною, прагматичною і виправданою. Адже з їх установкою ви зробите свою парну трішки, але краще!